Home » Moldova » Vladimir Lorchenkov

Vladimir Lorchenkov

Biography

Vladimir Lorchenkov was born in 1979 in Chisinau. His father was a Soviet army officer. The family travelled a lot when he was young. He worked as journalist, covering crime before becoming a full-time writer.

Other links

Vladimir Lorchenkov
Interview
His blog (in Russian)

Bibliography

2004 Усадьба сумасшедших
2007 Самосвал
2008 Все там будем (The Good Life Elsewhere)
2008 Букварь
2009 Время ацтеков
2009 Прощание в Стамбуле
2009 Большой куш
2009 Клуб бессмертных
2010 Галатея или последний роман для девственников
2010 Табор уходит
2011 Копи Царя Соломона
2013 Бездна
2013 Последняя любовь лейтенанта Петреску
2013 Свингующие пары
2014 Возвращение в Афродисиас
2016 Гавани луны
2017 Царь горы