Home » Serbia » Goran Petrović

Goran Petrović

Biography

Goran Petrović) was born in Kraljevo in 1971. He studied Yugoslav and Serbian literature at the University of Belgrade. He worked for a long time as a librarian at the Žiča City Library. He has written short stories, novels and drama.

Other Links

Goran Petrović


Bibliography

1989 Савети за лакши живот
1993 Атлас описан небом (An Atlas Traced by the Sky)
1996 Острво и околне приче
1997 Опсада цркве Светог Спаса
2000 Код срећне руке ((At the Lucky Hand) (novel)
2002 Ближњи
2003 Све што знам о времену
2004 Скела
2006 Разлике
2007 Претраживач
2010 Испод таванице која се љуспа
2011 Матица